Kampanje: BMW xDrive kun kr. 9.900,-

Som stolt hovedsponsor av verdens beste skiskyttarar, forenar vi idrettsglede og rein køyreglede. Derfor har vi kampanje på BMW xDrive intelligent firehjulsdrift til kun 9.900,– på ei rekke modellar til og med 31. januar 2018.

Bestill prøvekjøring i dag og opplev forskjellen.

Krappe svingar, glatte oppoverbakkar, isete underlag og plutseleg regn. Det norske føret er som skapt for BMW xDrive intelligent firehjulsdrift. xDrive fordelar opptil 100 % av drivkrafta fleksibelt, trinnlaust og lynraskt til dei hjula som har best veggrep, og sørger for auka sikkerhet og usedvanleg god retningsstabilitet.

Den registrerar sjølv den minste tendens til over- eller understyring. Motorkraftan fordelast med inntil 100 % på for- eller bakakselen i løpet av eit tidels sekund via girkassa og ein elektronisk styrt lamellclutch. Deretter går motorkrafta tilbake til den vanlege fordelinga på 40:60. Med BMW xDrive firehjulsdrift utnyttast veggrepet optimalt av begge akslane. Din BMW akselererer dermed stabilt ut av kurvene.

*Kampanjen gjelder ikke BMW 7-serie og Plug-in hybrider. Kampanjen gjelder i en begrenset periode. Kan kombineres med andre aktuelle kampanjer. Bildet kan avvike fra tilbudt modell.

BMW skiskytter bilde 5 serie 2017_4 (2).jpg